04:31

Okej, nu är jag jävligt trött :P Ligger i sängen och pratar med folk på msn och spelar mesiga spel på internet. Häärligt. Idag har jag vart on the badhus och simmat 40 längder (Y) träningsverk sen gymet i torsdags med så nu känns det allt i kroppen ordentligt, men det är rätt.

Farfar har vart hemma hos oss ikväll, kollat dobidoo och Shrek den tredje:P Sen när han skulle åka hem så sa han "lås nu dörren ordentligt så inga turkar eller något tar sig inte" han är allt rolig farfar ibland men hör som en gammal kärring.

Och nu har Johan somnat i camen så är allt daggs för mig att sova nu med. Ska till Hällekis på julmarknad sen när jag gått upp igen :)¨

natti

Tips

www.webbTV.se

Bra sida med svenska kanaler. Där kan man kolla på gratis TV-serier som går och gått :)¨
Se Lilla Al-Fadji om ingen sett han (Y) Haha riktigt kul ibland. Dagens man är en höjdare också

kram


Samuel 4 år

Då hade jag tänkt berätta lite om det lilla svarta fåret i pappas sambos familj. Jo alltså lilla Samuel då han hatar allt svart, spottar mot svarta katter, kollar snett på mörka personer och skriker "döda!" till de flesta svarta saker. Men det klockrena är att hans hår är ju svart, undrar när det ska komma upp för grabben. Pappa Carlos är chilenare så barnen är inte hel svenska.

En dag skulla pappa Carlos till ICA med lilla Samuel. När de ska gå in i butiken ställer sig Samuel mellan 2 araber, kollar upp på dem och säger "schala schala schala schala" och går bort till pappan som så klart undrar vad pojken håller på med. Samuel svarar, "men pappa, det lät ju så när dom prata" Hahaha.

Och en dag hade Samuel sagt med bestämd röst till sin farmor " Jag ska åka till pappas jobb och hämta en pistol, sen ska jag skjuta dig" (Carlos är polis). Då säger farmor " Men vem ska laga all god mat till dig då?" Samuel svarar "Jo det är sant, då skjuter jag farfar istället" Hahaha.

Han är så jäkla elak skitungen men hur rolig som helst.


Muse - Uprising




Vart på gymmet i någon timme. Äntligen köpt gymkortet. Tränade med Josefine och fått introduktion av mamma som är gyminstruktör på Friskis & Svettis :) Sprungit lite på bandet med denna goa låten i öronen (Y)


Amanda = den älskvärda

Satt och sökte information om mitt namn nu när jag har namnsdag idag :)

Amanda är ett kvinnonamn med latinskt ursprung med betydelsen "den älskvärda", ordagrant "Den som bör älskas".
Namnet är mycket typiskt för nittiotalister, då det i mitten av 1990-talet var det näst vanligaste dopnamnet för flickor. Populariteten har nu avtagit, även om namnet fortfarande är vanligt. Den 31 december 2005 fanns det totalt 29 259 personer i Sverige med namnet, varav 19 286 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1069 flickor namnet, varav 686 fick det som tilltalsnamn.
Namnsdag: 26 oktober.

Var ju lite intressant, men älskvärd kunde man ju bli liite mer oftare... :P


Hindens rev

Det blev en promenad idag på hindens rev. Tog ungefär 3 timmar fram och tillbaka, och så stanna vi och grilla korv en stund med. Jag fick ett litet ryck innan vi skulle åka att ta med kameran så jag kunde ta lite bilder och sedan lära mig photoshop. Det gick riktigt bra faktiskt, när man väl hittat rätt så var det inte så svårt att redigera bilderna utan mycket roligt :)



Här är en bild jag redigerade om :) Är riktigt nöjd faktiskt. Haft programmet i ett år men aldrig fattat ett skit av det, så lär man sig lite inom en timme :)

Nu blir det läxarbete...


Sön 11.23, nyvaken

Happ då har man ungefär precis vaknat då. Och den STORA FRÅGAN är vad man ska hitta på idag.. Hmm, rummet behövs storstädas, men det är tråkigt. Massa läxor behövs göras, också tråkigt men måste göras idag. Sen gå ut och gå på hindens rev med pappa, hans tjej och hunden Anja som är hos oss i helgen. Tycker det alternativet låter roligast och vettigast, men det är låångt... det behöver jag :) Så blir det läxorna ikväll sen.. Svenska, Disk & service + Näringslära..  verkligen WO..HO.. på de -.-

Försökte mig på en dikt




Inlämningsuppgiften...

Tema Meny: Nyår

Förätt: Skagentoast med löjrom
Varmrätt: Grönpepparstekt oxfilé med lingon & madeirasås med ugnsstekt saffranspotatis
Dessert: Pepparkaksparfait med krokantströssel
Kaffe och kaka: Snöstjärnor och kaffe med kardemummaskummad mjölk

60 personer
Åldersgrupp: 5-45
Målgrupp: Ett stort kompisgäng med sina familjer som ska ha ett nyårsfirande

Tror det låter bra iaf :) Är bara att vänta och se vad lärarna tycker. Har tagit mig hela jäkla dagen att skriva om recepten till 60 personer, och jag är inte färdig med uppgiften än heller. Nu måste inköpslista för allt göras med.. och prisberäkning vad allt kommer kosta för en person att äta med. Portionspriset får max vara 95 kr.
 Blir att jobba med detta hela dagen imorgon med, kuul (Y)

Erik Grönwall !



Om inte Erik vinner idol iår tänker jag banne mig inte kolla på idol något mer. Han har en otroligt fin och stark röst. Han är otrolig och om inte Sverige röstar fram honom utan någon annan med en röst som alla andra förstår sig inte detta land på musik..

I got the power



Big Ali & Dollarman - Hit The Floor  (Y)

Tis 23:20 och jätte trött

Jag har tagit mig fram utan rast eller sömn, och du står på toppen av min dröm

Jag är trött men kan inte sova, livet är allt hårt ibland :P
 Ligger i sänger och lyssnar på Lorentz & M.Sakarias. Längtar lite smått tills imorgon, då är vi i restaurangen hela dagen, såå skönt att inte ha vanliga lektioer 2 ggr i veckan!
 Imorgon ska jag nog göra lite fromage och omelett med skinkstuvning (Y)

Saknar min lillasyster Moa med <3 ibland är hon bara för go



älskar dig sötan


Darin - Viva la vida



Han sjunger den faktiskt väldigt bra, sjunger rakt in i mitt hjärta en gång till...
=P



Ångest

Jag sitter och funderar på vad jag ska skriva om på min blogg, ett speciellt intresse. Och då kom jag på en sak... Vad är mitt intresse i livet egentligen? Typ musik, matlagning och fotografering. Försöka blanda ihop det till ett tema kasnke skulle vara ett påhitt.
 Alla andras handlar ju om mode och sånt men palla.. Jag är den jag är, tänker ju inte betala 2 000 kr för att se ut som alla andra. Tar på mig det som känns rätt för dagen, och folk får ta mig för den jag är. Har dom svårt för det så skadar det inte mig.

Ska börja lära mig mer vilka personer som är rätt för sig själv här i världen.

Jag har börjat bestämma hur min framtid ska se ut iaf :) efter gymnasiet ska jag läsa på Grythyttan utanför Örebro och Erik han hänger nog på. Vilket ämne har jag inte riktigtbestämt mig för än. Sen efter högskolan vill jag jobba på en färja! Det verkar så himla roligt.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad..

jobb

Jag har näringsära, så sjuukt tråkigt.

Sittar jag i skolan med Marcus, Erica, Josefine och Victoria och snackar lite skit.. HAHAH Kan inte sluta skratta åt när D sa "Nu ska jag gå och dammsuga med min nya snygga lugg!" Haha inte för att vara elak, eller jo lite men den var SKIT FUL! Hon såg ut som en gammal tant... (Y) aja är inte mitt problem och inte min vän heller för den delen. Hon snackar bara massa skit och förstör för andra.
 Jag måste bara sätta tummen upp för gaybloggen.com, han är störtskön (Y)

Ikväll ska klassen servera 500 pers :) mellan 5 och 10. Tjäna lite extra pengar till klasskassan så vi kan resa utomlands i trean sen.
 Imorgon blir det förmodligen Göteborg med min älskade mamma. Och på söndag ska vi nog fira min kusin och syster hos min morbror i Trollhättan <3

GRATTIS ROBIN OCH LISA-LOTTA, 14 & 15 år iår

hejs


Studiedag

Måndag och sovmorgon (Y) i love it. Just nu sitter jag på mitt rum och ska snart börja packa väskan för ikväll ska jag åka hem till mamma igen i en vecka. Och hon har fortfarande inget internet...! Börjar bli lite trött på det.

Idag blir det en tur till Skövde med Josefine, Erik och Louise :) <3 Shoppa lite nya kläder hade jag tänkt, och en mörk toning för nu börjar håret se rött ut och det vill jag ej. Och så funderar jag på att klippa av det lite, vem vet, jag kanske passar i kortare :) Många säger att det skulle nog bli bra så kör nog på de snart.

Och jag måste bara hylla Spotify (Y) räddaren i nöden när jag på något vänster lyckats radera alla mina låtar.. igen.. HAHA.

Ha det


Dagens roliga

Hahaha jag älskar det här klippet



Billig tröja (Y)

Gick in och aktiverade mitt csn kort nyss. Då började jag titta runt på kampanjer, då kom det upp en sida där man kunde designa sin egen tröja och få rabatt och fri frakt på det (Y) så här blev resultatet, enkel och personligt, och kostar bara 250 kr :) Tycker den blev riktigt snygg faktiskt.



I fredags åkte jag med Erik, Marcus och Kristoffer till Götebborg för att träffa Joel som skulle ha inflyttningsfest, det slutade med en riktig sné fylla.. Hahah men annars var de riktigt roligt. Gick och la mig halv 9 dagen efter sen och söv i minst 12 timmar (Y) otroligt himelskt skönt

Ikväll blir det nog film med min Josefine <3


RSS 2.0