Småbåt

Idag fick jag mitt paket med fyra högtalare och en stereo :) Alla vägde lite mer än 9 kg och var gör tugnt att gå med det över ´stan för att komma till bussen skall jag säga, speciellt i den värmen som var idag. Men nu har jag finally ljud i bilen snart förhoppningsvist, skulle koppla in den men gick inte igång... märkte att lite sladdar var trasiga så måste fixa det först -.-

Ikväll var vi ett gäng från klassen som grilla nere vid småbåtshamnen och hade det mys :) Imorgon börjar jag jobba 7.30, sen blir det övningskörning med skolan och så kommer Erik lite senare. Och ska göra en härlig ceasar sallad med grillad biff på kvällen också :) På torsdags väntas det uppkörning och hoppas verkligen jag klarar det :D Kan jag ut och köra min lilla bil och så bio i Mariestad med Alina och Robin på kvällen :) Eclipse (Y) Så kan förhoppningvist köra dit då.

Nu blir det nog sängen iaf

!!contaa


FULDANSEN

"Jag kan inte dansa" Men svänger gör det

http://fuldans.com/?v=fpxtvubym2


Fan skratta så jag börja gråta xD


1/2 Körkort!



Idag var det dags fär teoriprovet. Hur nervös som helst innan men efter gick jag runt med en leende på läpparna några timmar :D 54/65 rätt, känns så himla skönt att klara det första gången även om resultatet kanske inte var det bästa:P MEN DET ÄR AVKLARAT! Nu väntas det uppkörning nästa torsdag och då kasnke jag äntligen har mitt körkort :D

Imorgon är det midsommar, och som förra året firas den återigen i Skara :P Drar hem vid elva på kvällen för väntas jobb halv 8 dagen efter :)

NattiNatti
//contaa


21 guns

Vet du vad som är värt att kämpa för,
när det inte är värt att dö för?
Får det dig att tappa andan
och du känner att du kvävs?
Har smärtan någon stolthet?
Och du letar efter ett ställe att gömma dig på
Har någon krossa ditt hjärta på insidan?


När du är i slutet av vägen,
och du förlorat känslan av kontroll,
dina tankar har tagit ut sin rätt
När ditt sinne bryter andan av din själ
Din tro går på krossat glas
Och baksmälla inte passerar
Du är inte längre byggd för att hålla
Då vet du att du är i ruiner..


När det är dags att leva och låta dö
Och du kan inte få ett nytt försök
Något inom detta hjärta har dött




Ungefär presis kommit hem från jobbet och ska väl lägga mid snart. Imorgon blir det fullt upp när små kusinerna kommer, Malin och Elsa :) Tur att dom är så söta iaf <3 Men vilket liv det kan bli..

Jag och Erik sov hos Marcus inatt, alltid lika roligt :) Först var vi i Skövde efter skolan, på kvällen grilla vi och kolla filmer. Den sista somna alla till. När den var slut skriker Erik till Marcus som sten sover att "MARCUS, DET BRINNER" för han skulle vakna och stänga av datorn :P Marcus flyger upp och mummlar oroligt, "Vadå, vadå, vart!" Snacka om att ha roligt (Y)

Skolavslutning idag då, ett år kvar till Studenten! :D Längtar, och känns inte som jag har sommarlov än för har skolarbeten som ska in nästa vecka och massa plugg inför teoriprovet så jag kan få mitt efterlängtade körkort snart :) Och så börjar man jobba på Solhaga-köket redan på Måndag (Y) Aja, pengar är ju aldrig fel iaf, så kan jag äntligen köpa en ny mobil i sommar.

// contaa




Studentmiddag 2010

Imorgon, eller ah idag eftersom klockan snart är två på natten och jag kan inte somna. Vi har förberett för studentmiddagen i skolan i två dar irad nu och idag smäller det av. 650 studenter ska ha mat och jag och Erik ska presentera menyn.. Faan vad pinsamt att göra fel då, blir nog bra hoppas jag iaf.

Kalkon med pastasallad och mangochutneysås
Rabarberpannacotta

Våga sattsa på dig själv, runka i motvind (Y)




godnatt
//contaa


Syskon! nr.3

Nu har jag fått reda på att pappas tjej är gravid i nästan 2 månaden:D blir tredje syskonet då, och står åldersskillnad :P Mellan mig och Lotta är det 2 år, sen mammas minsting, 12 år skillnad. Och så nu den kommande lillen som kommer i Januari, blir 19 år! Men ska bli kul att få en liten i familjen igen :) Och var bara en tidsfråga när även de skulle skaffa ett barn ihop, pappa vill ju ha många så och är ju bara jag och Lisa-Lotta som är hans, än så länge :)

I torsdags var det besiktning av bilen och den klara sig! :D Tydligen fräsch för att vara en sen 88:a.

I lördags var det GREEN DAY med på Ullevi, sjukt bra var dom (Y) Snacka om att Billy Joe är bra att få med sig publiken, vilken show. Bra låtar och höga raketer (Y) 27 800 pers. Johnossi och Joan Jett and the blackhearts som förband var absolut inte fel heller. En ritigt bra kväll!



Sweden <3 Green Day, stod det på flaggan han tog runtom sig och skrek "SUPERSWEDEN! Fucking better then America!" Moona på scenen och plocka upp folk från publiken. Man tröttna aldrig på det som hände under konserten är en klar sak.

//Contaa


RSS 2.0