Be happy

Jag är verkligen dålig på att uppdatera mig här, kanske för jag tröttna lite på bloggandet när en kompis tyckte det var viktigare att blogga än att va med mig.. Var så himla dålig stil, man gör inte så fan. Blir bara arg när jag tänker på det. Skulle du hellre va med sin dator & mobil än din bästa vän? Blir verkligen sårad :/ och nu har jag lessnat regält, man tröttnar efter att säga ifrån 100 ggr... Är hon med andra är det ta mig fan bilder på henne och dom hela tiden och åh vad mysigt det vart! Spyr ner mig snart, jag må låta avundssjuk men är inte det de handlar om alls, trodde jag var din bästa vän men hur viktig är jag för dig egentligen Josefine?


Hmm.. måste boka tid hos frisören i veckan, kan inte va orange längre:P

Jag kan vara jävligt glad ändå för..
..igår var Erik, Marcus, Erica och jag hemma hos Stephanie och lagate lite mat, vi skulle grilla men blåste ju som f*n igår verkligen:P så blev spisen och ugnen (Y) Sen efter blev det film mys med Kogänget haha <3

Idag har jag typ bara pluggat och läst teori. Är verkligen inte alls kul för tillfället! skoltrött? ÖH JA x) Imorgon efter skolan följer jag med Erik hem till gammla Skara iaf, kulkul :)

Behandla andra som du själv vill bli behandlad ;)

Nu blir det Sims3 time! HAHA

// contaa



Tröllhättan, hos kusinerna

Sitter i soffan hemma hos familjen Shaw :) Johannas kompisar har precis gått hem och vi har kollat på 2012, eller ah, jag somna efter en halvtimme typ :P Den verkade gär bra ju, men har den på datorn så får kolla färdigt på den en annan dag. Imorgon åker jag hem till kära Lichöping igen.. Och sen är det skola på tisdag -.^ 
 
Idag har jag och Moa vart med i stallet en sväng och kollat till Johannas häst en sväng:) Och ridit lite, var ett bra tag sen jag gjorde det, lite rädd var jag allt, men kul är det.
 Nu ska vi nog ta och sova.. Sket trött

// contaa


Vart seg här..

Nu har jag varit riktigt dålig på att skriva något. Vart lite mycket, kalas, skola och så köpt BIL! :D 
Här är min lilla pärla :) Nu ska bara körkortet bli klart och det är det snart. 



Igår var det Stadt som gällde! Andra gången på krogen och blev lite mer lyckat den här gången, satt inte inne på dass den här gången över ett handfat (Y) Dricker inte vin på ett bra tag.
 Igår blev det efterfest hos Ljungan till typ fyra med, och mat en kebabpita på Torngrillen(Y) Hade verkligen göör kul, vilket röj vi hade då, NOT :D haha ne men kul var det allt.

 Färgat håret med, blekt det. För tillfället är det väl pissgult ungefär (Y) Men det är ju Påsl så varför inte :D haha.


Blir att boka tid hos frisören känner jag (Y)

Nu blir det snart lite släktkalas i Hällekis och imorgon drar jag till mina älskade kusiner i Trollhättan :)

// Contaa


RSS 2.0