Dagens film

Det här är min nya favoritfilm. Den är skiit bra verkligen. Och jag gillar att det är humor med i filmen. Denna bör alla se :) 2 h 30 minuters underhållning hela tiden. Haha kolla Hitlers utbrott i slutet av klippet (Y)





Och GRATTIS till min lilla pappa som fyller 42 år idag <3

Puss

Ruumpaaa!

HAHAHA, asså så köörd och så jäkla rolig x) Sean Banan (Y)
Jag vet, jag har dålig humor ibland :D


miss U

Du ska veta att jag saknar dig. Men orkar inte med sånt längre som sker, och det är faktiskt inte bara jag som gör fel och hoppas du förstår det. Vi sårar bara varandra av det vi säger och sms är inget man ska ta sånt via. Jag är inte helt efterbliven asså, är faktiskt ganska smart, tro det eller ej :) hah. Det blir bara fel allt då!

Josefine<3

Gillart

Nu är det så va att jag, pappa, min syster och Leonora ska iväg en vecka i Januari-Februari men jag vet inte vart! Är så himla nyfiken på vart men kan tänka mig att det är en skidresa men hoppas mest på en utlandstripp (Y) Hittat massa resetidningar hemma. Men vi får se vart det bär av, kul blir det alltid att åka iväg :)

Nu blir det Desperate Houswifes med Leo och lite gott från godisfabriken (Y) Vart på gymmet idag så lite kan man unna sig tkr jag :) Gick och la mig vid sju förut, var helt slut.

// contaa

Liseberg

I lördags så blev det Jul på Liseberg med familjen :) Det är så himla mysigt nu vid juletid med alla lampor och grejer, men billigt är det ju inte! Inträde 70 kr är ju inte så farligt men mat, åkatraktioner med övrigt ar svin dyrt..Minus på det faktiskt.



Jag och glada Moa ;)



Lisa-Lotta och jag vill faktiskt också vara lite barnsliga ibland...

// Contaa

Sorry

I will never live in the past, I am not going to look back on it.
You sacrificed me and I do not care anymore.
It´s not my problem.




Dagens låt



Lady Gaga - Bad Romance
Kan inte sluta nynna på den! haha


Orkestern - Bombanfall

En bra grupp ifrån Lidköping :) Min syster spela upp det för mig idag, tycker det är ganska bra faktiskt. Och dom är ifrån stan (Y)


Lördag

Idag var vi på slöjddetaljer i Skara för att köpa ceranit lera så jag kunde pyssla med att göra små tomtar.
Så här blev dom :)



Väldigt söta engligt mig själv *stolt*

Efter detta och lussebulle baket åkte vi till Götene för att fira Samuel som nu fyllde fyra. Har ju lagt upp ett inlägg om den ungen tidigare :) Dom hade skaffat en jätte söt kattunge och den var hur mysig som helst. Sen har jag lekt med alla barnen som var där, favoriten är ju helt klart lilla Joel, världens gladaste, sötaste lilla unge. Han säger knappt något, skrattar och är glad hela tiden (Y)



Leonora, Joel och jag :)

Nu ska jag ta och sova
Nattinatti / contaa

Brüno

Kollade precis färdigt på Brüno filmen.
Slutsatts: En av de sämsta filmer jag sett :P Han är ju helt sjuk asså, vilken jävla film! x)

Nu kollas det på Ullared i väntan på att Idol ska börja och se Erik Grönwall briljera som vanligt! (Y) <3

Och den 4:e December bär det av till Ullared för lite julshopping med Erik, mamma, Lotta & Philip :)

kramkram

Skolfotot

Jahap så här blev det enskilda fotot då :) Satt faktiskt och hållde mig för skratt för hade gapskrattat precis innan för fotografen sa något roligt :P




AmandaAnderbergShaw

Paranormal Activity

Om det är någon som verkligen vill bli riktigt rädd så är dena filmen något att se http://vidreel.com/human/NTc3NDQz/  
Ett tips bara, kolla inte på den innan du ska sova! Hahah jag somnar inte nu och fick ha lampan tänd. Var så jäkla rädd ett tag att jag börja lipa. Så jäkla läskig!

//contaa

HR2



Ja det här är då vår älskade klass HR2 :) Jag längst ner till vänster. Fick våra skolfoton idag och nu väntar jag bara på skolkatalogen. Mitt enskilda foto kommer upp om ett tag. Blev nöjd det här året iaf (Y)

Suttit med ett hemprov i 1 timme nu.. Verkligen JÄTTE roligt :/


Skara Fest

Äntligen det vara fredag då :D Slutar snart näringsläran och om en stund sitter jag på bussen hem (Y) Och då ska Josefine sätta i en mörkare toning i mitt hår! Börjar bli ljust igen :)

Sen klockan kvart i 7 tar vi bussen till Skara och träffar Erik sedsan vidare hem till Jissons fest (Y) Har inte vart ute på länge nu. Har ju utegångsförbud.. men mamma min tror att jag jobbar, får ju vara lite smart ibland^^
Ska bli otroligt roligt :)
var allt för nu


Lalalala

Ligger i min säng och sjunger med i låtar på spotify :) hittade en bra sida http://www.letssingit.com/ (Y) Masså sångtexter samlade. Kan man ju sitta och roa sig med när man inte har något att göra.

Vann en spikmatta igår, värd runt 500 kr (Y) fattar inte hur det gick till med min otur:P Träffa även Erik (som vart i Teneriffa och göttat sig) snabbt i Hällekis (på julmarknaden) för första gången på typ 2 veckor. Var verkligen jätte kul att se han och har vart tråkigt utan han, så saknat dig har jag allt gjort :)

Nu blir det nog allt sängen, skola imorgon och har precis laddat färdigt mp3n med musik (Y)

When should she believe that she hurt me, it does not feel like I exist for her. She say things, but does she really mean it? She says to me is the best she has, but it seems she say about all. I am the one she known the longest. But people who she felt less is more important.. I do love you ut please, treat me like you say you are.



RSS 2.0