Problem!

Händer inget när jag ska koppla in kameran i datorn -.- Teknik funkar aldrig som den ska när man vill!

//contaa


På båten

Nu sitter vi på båten hem till sverige. Internetet på hotellet krångla igår så blev inga bilder inläggda. Kan nog fixa lite med det ikväll :-) Sitter och väntar dels på att fiket kan öppna så vi kan köpa en smörgås. Sen att båten skall åka hem till kära sverige. Trött på gröt språket nu :-p igår blev det en lugn kväll på hotellet med massa film. Köpte lite hämt mat och satt och åt med. Hör av mig senare :-) /Contaa

@ hotell rummet

Vi kom nyss hem efter en tur på Jungfru Ane Gade in Aalborg :) Tog en tur in på Burger King förut. Vädret är härligt här, man klarar sig utan jacka på både dagarna och kvällen :)
 
Tänkte lägga upp lite bilder imorgon, tror jag fick med mig den sladden :) Erik mår inte så bra just nu och Marcus leter porr på de danska kanalerna x) Berättar lite mer imorgon vad vi gjort :) Det var en gubbe som snöt sig på Eriks sko (Y)

Nu ska jag ta och hjälpa han lite :)

Sov gött!

// Contaa

Anlänt till Aalborg

Nu sitter vi på hotellrummet :) Väntar på att Erik skall bli klar i duschen så vi kan vandra och leta efter en mataffär :) Man fattar inte vad någon säger här typ x) Skit svårt. Marcus hänger med lite.

Vi besökte Söegaard bryghus förut och fick en gratis rundvisning och kaffe :) Ikväll går vi dit och smakar på ölen (Y) Det tog ett tag för oss att hitta dit, vi körde verkligen i cirklar, både dit och till hotellet. Är inte lätt att hitta i stan med andra ord :) Vi låter nog bilen stå i p-huset tills vi skall hem med båten igen.

 Erik tog några bilder förut som jag tänkte lägga in sedan om han har en sådan sladd med sig :)

Ha det gött så länge!

//Amanda, Erik & Marcus

Packar

Nu har jag tragit igång med att fylla min res väska. Skrev en liten checklista som jag kunde fylla, men blir ju lite mer iaf :P Vart med Anna Lundin på dagen, vart och ätit/fikat samt kollat lite klär m.m. trevligt var gång :) Jag fick även fylla på mitt meducin skåp också, fick köpa lite halstabletter, har förmodligen halsfluss enligt droghandeln. Får kolla upp det efter resan isf.

Klart inför resan:

  • Kamera samt videokamera
  • Massa kartor
  • Bokningsbiljetter till hotell och Stena Line
  • Tid med ölbryggeriet (Torsdag kl. 14:00)
  • Meducin laddad
  • Glatt humör
  • Dator

Nu är det bara väskan som skall bli färdigpackad, jag skall bli duschad och rummet skall städas :) Sen kommer Erik och hämtar upp mig så drar vi och handlar lite och hämtar kylboxen hos pappa med sladd som blir vårat kylskåp under helgen. Sen åker vi ut och sover i Örslösa hos Marcus :)
 Vi kommer gå upp vid fem imorgon och äter förmodligen frukost på vägen till Göteborg. Båten avgår kl. 9, och vi är framme i Fredrikshavn mellan 12 & 1. Sen är det en resa på cirkus 45 minuter till Aalborg :)

Vi har förmodligen internet på hotellet så vi uppdaterar oss isf under resans gång :) Även på båten fanns det internet (Y) Kommer lägga upp lite bilder m.m.

Vi hørte snart!


no feber

Igår var vi i Gbg med familjen, vi var på Universeum och gick på stan en sväng. Kände att jag mådde lite dåligt men var inte så mkt med det. Sen när vi kom hem däckade jag i sängen och hade över 39 i feber -.- vart ganska väck. Nu är jag i skolan en sväng dagen efter utan feber men kallsvettas lite men hatar att ligga hemma så åkte hit en sväng :P Var ju inte längesen jag var sjuk heller,  vart orolig hela natten för att jag skulle vara sjuk ända fram till torsdag när vi ska till Danmark, tur det inte blev så iaf (Y)

Nu drar jag, Erik och Erica till donken en sväng.

//contaa


Vill gratulera..

..Alina och Robin som kommer få en liten bebis om ca 8 månader! :) Grattis till er, ni kommer bli bra föräldrar och är glad för eran skull <3

//contaa



Tattuerad



Nu är tattuerineg klar i nacken :) Symbolen står för mitt stjärntecken, fiskarna, och har velat ha den ett tag nu. Blev nöjd :) Nu ska den läka fint och ordentligt bara.

Idag så är det skolfotografering, på min lediga onsdag... Ska pallra mig dit snart och efter det åker jag med Erik till Skövde en stund :)

Igår fyllde Josefine 18! Så imorgon blir det Lipz i Trollhättan med henne och Vickis för att fira :) <3

Helgen har vart lugn. Jobba fredag och lördag, våran kattunge kom i lördags och så var Andreas här i söndags, det var cirkus ute på Majåker så vi tog med Moa och gick dit :)

Trevlig dag!
//contaa


Vill ju sova..

Legat hemma i två dagar nu. Kollat på sagan om ringen filmerna av någon anledning :-p hatar verkligen att ligga hemma så hade tänkt ta mig till skolan imorgon. Var faktiskt på bio ikväll med moa, toy story :-p riktigt rolig faktiskt. Satt en gubbe bakom oss helt själv och kollade på filmen. Såg lite kul ut bland alla barn. Sen träffa jag även alina och josefine en sväng vardera med. Skulle verkligen vilja sova nu men somnar inte -.- ligger och surfar på mobilen istället och tänkte prova om det gick skriva här på den och verkar ju funka:-) justde, beställde tid hos tattueraren idag med:-) tisdag får jag mitt stjärntecken ingraverat i nacken (y) ne nu ska jag och min äckligt snuviga näsa försöka sova. Ha det så bra så länge! //Contaa

Åh så har helgen gått

Med snabba steg genom lingonskogen (Y) Alltid lika kul när den bara flyyter iväg..
Inte hänt så värst mycket, jobbat kväll fredag och lördag, kalas för min syster lördag förmiddag.
 Idag var Erik här en sväng :) Kollade upp ekonomin inför projektresan till Danmark, försökte lära oss danska (gick inget vidare..) och var på Birgers och drog en glass :) Jag tvättade även min lilla bil också som fortfarande var lite svart efter min lilla karusell färd för någon vecka sen.
Hotellet, båten och bryggeribesök är nu bokat och klart inför våran ölresa till Denmark :) Kollat upp lite uteställen med nu, öppet till fem på barerna torsdagen vi kommer (Y) inte alls fel faktiskt, och sex på helgerna :) Ska bli kul och LÄNGTAR!

Funderar på att sova.. sitter och tjötar meningslösa saker med Erik på msn.. skrattar för mig själv och är allmänt väck :D Skola kvart i tio imorogn, glömt av vad jag har för lektioner men dagen får ta mig med storm (Y)

Sov gött, vakna tört
//contaa



RSS 2.0