Nyss hemkommen..

.. och kan inte sova. Jobbade till halv 12 ikväll och skulle gå hem men hittade verkligen inte en cykel så jag slapp vandra i 30 min (Y) Härligt när man står ute i serveringen i väldigt "snygga" kockklär och plockar glas, då hände det en liten kul grej:

BarKille 1 - Hej min kompis här vill ha ditt nummer ;)
BarKille 2 - Ah, eller nä. Eller ah eller kan du servera mig en öl?
Jag - Nej tyvärr det får du ta med Anna i servieringen, jag lagar bara maten och plockar disk serru
BarKille 2 - Aha, du serverar glas.. Men du kan ge mig ditt nummer ändå, det är okej asså :)
Jag - Haha ah eller hur, kanske om du vart nykter (Y) och vände ryggen till

Man ba, ah visst, här ta mitt nummer så kan vi ses när jag slutat.. NOT x) Restauranglivet är allt härligt ibland :) Men håller mig nog i köket:P
 Imorgon blir det dock att leka lite bartender på ett bröllop ute på Kållandsö med klassen:) Jag, Marcus och Erik ska stå själva i baren efter tolv till klockan två ungefär -.^ mindre roligt.

Nä, man ska nog försöka ta sig en blund. Ska upp runt sju och komma in till stan för att åka till Göteborg med Josefine vis nio :) Ska besöka buttericks och Shock för att hitta lite prylar till Karnevalen och jag taggar, öh ja! :)



NattiNatti!

//Contaa


trött, tröttare, tröttast

Det blev en ledig dag idag med för min del så missa praktiken. Var fortfarande sjuk imorse och haft lite feber under dagen, ögonen går i kors och jag hostar ihjäl mig!:) Men imorogn ska jag allt pallra mig iväg till skolan.

Har vart skit hängig hela dagen och börjar bli bättre nu, och har inte orkat göra något så har för mesta dels legat i sängen och spelat psp. Hjälpte pappa med att städa så gott det gick och lyckades göra en god kladdkaka iaf :)

Just nu sitter jag och gör ett miljölexikon för naturkunskapen :P Är det sista man har i den kursen nu så känns skönt (Y) Satt i picnik och grejade lite med förut, har ju inte lärt mig photoshop än utan väntar bara på någon som kan hjälpa mig, så.... HJÄLP SÖKES! :)



Anja var här i tisdags med, men hann inte träffa godingen :/

Min dag har verkligen vart uttråkande :) T.o.m så jag längtar till skolan -.^

//Contaa


Karneval 2010

På måndag är det äntligen skolans karneval :D Våran klass kommer vara Penntroll, för de som inte vet vad det är så finns det några på bild här nedaför :)




Dom är ju så söta x)
Ska bara få upp håret och spraya det blått :) Sockerlag ska tydligen få det att stå :) Blir nog att kolla upp det.

KARNEVALEN 09, HR1-Himmel och helvete
bilder från förra året





Sjuk..

Då ligger man hemma i sängen en solig maj-dag och mår la värdelöst egentligen :) Ögon och näsa rinner, kroppen värker och orkar inte anstränga mig mycket. Vill helst ut och sätta mig i solen men det är för mycket pollen. Så får sitta inne i sängen med fördragna rutor och käka lite smågodis iastället :)

Ska göra lite läxor sen pyssla lite med bilder tror jag :)

//Contaa

Veckans Låt



Lady Gaga - Alejandro


Seg, ingen nyhet :)

Ah att man är trög här som på alla andra ställen är ju inte direkt olikt mig :) Blir mycket plugg för skola och körkort så har inte så mycket annat att tänka på :) Och så är det ju jobb varje helg också (Y)
 I sommar blir det två jobb, Café O´ Bar och Solhaga ålderdomshem i köket :) Ska bli lite intressant och se vad man klarar av.

I helgen var jag, Marcus och Erik på sommarland. Åkte lite för mycket snurr-skit-karuseller i slutet och mådde inte allt för bra när jag kom hem.. Fast då var mina kusiner och deras valp på besök och liva upp stämmningen lite :)

Veckans negativa... POLLEN!! Göör täppt i näsan och sitter på friskis och jobbar, låter ju väldigt trevlig inför gästerna när jag drar igång och pratar:P

//Contaa

RSS 2.0