(Y)




Ikväll åker jag till mamma, så har ju inte internet på ett tag :) Nyår firas i Skara med Erik, Joel och Josefine & co.
Efter nyår ska jag kolla med Johanna min kära kusin om jag inte kan få vara hos dem i Trollhättan ett tag :)

Vi hörs och ta han om dig! :)

Puss

Så kul :)

Try JibJab Sendables® eCards today!

Medverkande: Erik Persson, Amanda Anderberg
Marcus Bill, Johanna Shaw och Josefine Ekelund


God j***a Jul =)

Julafton blev lyckad :) Först fira jag med familjen hemma hos mamma. Då fick jag bara pengar, 1 250 kr, och det är behövligt, det enda jag önskat mig i klapp :)
 Sen kom pappa och hämta oss så åkte vi ut till Vinninga hem till Leonoras föräldrar, åt massa julmat och åkte pulka :) Även där fick jag lite klappar, ljuslyktor, presentkort och en chokladask. Sen även en solkräm och den kommer jag tillbaka till.

När vi kom tillbaka hem till pappa var det lite julklappsutdelning igen. Det var då jag fick en resväska (vilket jag redan visste för hade klämt påp baketet) Fatta redan när jag öppna solkrämen att vi skulle utomlands :) Nu blir nästa överraskning vart vi ska, för det har dom inte sagt än... haha

Lite bilder från Julafton :)












Hunvakt över jul & nyår åt lilla Sasha :)

På Söndag blir det mer julklappar:P Då ska det firas med mina småkusiner, faster och farfar :)

God fortsättning :)

//contaa

Måndag 21 Dec

Idag har det vart bowling med hela HR programmet :) Det var trevligt. Sen blev det lite stan med Erik, Joel, Marcus och David (Y) Köpte den sista julklappen, ett armband till mamma. Hon tar alltid mina.. haha.

Imorgon är det skolavslutning :) Äntligen är det lov säger jag, det behövs verkligen. Och snart är det julafton! Det stod ett jätte stort rött paket bakom granen. På ettiketten stod det "God jul Amanda önskar tomten".. ibland är min pappa allt bra tööntig.

I helgen baka jag pepparkakor med Moa ×2. Och marsipan figurer blev det med, mumma.



Nyårsfesten blir förmodligen i Skara med Erik och Joel & co :) Nyårsblåsan fixad (Y) några detaljer att köpa till bara. Väntar in mellandagsrean.




Och det här blir resultatet när Amanda ska städa (Y) haha

Godnatt ;)





3:e Advent

Idag blev det att klä granen och julpynta. Med diggilistan, knäck och kolor (Y)
och även lite lussefirande
Bara 11 dagar till Julafton och har ju inte hunnit med allt julklappsköpande så det får hinnas med i kommande vecka :) Det är så många jag ska köpa till med...
Blev lite lussefika hemma hos Josefine ikväll med :)




Så här blev the gran 09 @ my pappa

Imorgon ska jag sätta upp ljusslingan med stjärnor i mitt fönstret och se hur det blir :)
God Jul önskar jag eder alla <3 :)

// contaa


JulShopping

Var med mamma på stan idag :) Blev lite nya kläder till mig den här gången:



Uggs - Hectors skor på torget, 175 kr
Tröja - Gina Tricot, 149 kr
Mössa - Kappahl, 99 kr
Benvärmare - Kappahl, 99 kr

// contaa

Yees!

Grattis Erik till vinsten! :D

Det var på tiden Sverige rösta fram den med en helt unik stämma. Är inte många som sjunger som Erik och därföra jag hejjat på han enda sedan han gjorde sin audition (Y)

 Jag satt framför tvn med chipsskålen i knät och väntade på vem som skulle vinna Idol 2009. När jag fattar att det var Erik som vann flög nästan skålen iväg och jag var så glad att jag börja stor lipa, och jag skämms inte över det (Y) HAHA
 Calle gjorde bra ifrån sig med men Erik var en mycket värdig vinnare



Nu väntar jag bara på skivan ska släppas och att Erik drar ut på turné ;)


 


Ny design

Det blev en liten omdesign på bloggen idag:)

DAGEN:
¤ Vart i restaurangen
¤ Kollat TV & druckit kaffe
¤ Skolarbete
¤ Övningskört
¤ Gått ut med hunden, och träffat Johan
¤ BloggDesign

http://designadinblogg.se/index.asp - en bra sida för er som behöver hjälp med att hitta alla saker till att fixa bloggen :)

När jag övningskörde med pappa får jag ju (min vanliga tur..) kärringstopp i en rondell! 2ggr, fatta vad panik jag fick och pappa börja skälla. Fick bara ut ett litet "hjälp". Sen visade det sig att jag växlat fel och försökt komma iväg på 3:an ståendes stilla -.-

Sov gott alla


Höhöhö

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare.

Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.

Haha snacka om missförstånd


Snyggt!

Satt och bläddra i en när & fjärran tidning förut och hitta det här fräcka hotellet!



Magic Mountain Hotel i Chile
Det sägs att alla ens önskningar går i uppfyllelsa när man bor i detta magiska sagoberg med vattenfall rinnande utmed bergsväggarna. 20 rum döljer sig därbakom, rustikt inredda med bl.a trädbakar, samt sauna och restaurang. Vackert beläget i ett naturreservat.

Det skulle vara något att åka till :)



Gordon Ramsey

Gordon James Ramsay, född 8 november 1966 i Johnstone, Renfrewshire, Skottland, är en världsberömd brittisk kock. Han är känd från flera matrelaterade TV-serier såsom Gordon´s Kitchen Nightmares, The F-Word och Hell's Kitchen, men har även skrivit ett 10-tal kokböcker. Han klassas som en av världens främsta gourmetkockar och driver i dagsläget ett 30-tal restauranger och pubar över hela världen.



Detta är min idol (Y) Ska bli som han när jag är stor så det så... Haha ne vet inte hur det skulle gå, är nog lite för snäll för det kasnke. Men käftar någon mot mig som har fel ja då jäklar:) Men han är grym på mat. Måste ju ha någon förebild att sträva mot att bli som. Älskar att sitta och kolla på hans olika tv-program.

Rubriken

Just nu är min fantasi slut för tillfället. Jag orkar ingenting och jag saknar han.. Det är nu livet ät lite depprimerande igen =/
 Ligger i min säng och pluggar inför teoriprov i massage imorgon bitti, hur tröökigt som helst. Massa latinska ord på muskler och ben. Vad har man för nytta av det? Är ju inget man använder ändå, kanske blir att skriva en liten fusklapp^^ Kommer ju aldrig komma ihåg ju.

Vart en helt okej dag i skolan, haft elevskyddsombudsmöte med ett par tjejer, var längesen jag skratta så mkt! Haha tårarna började rinna "Hej jag heter Frisina och är killberoende" (Y)

NattiNatti


RSS 2.0