Dojjor

Köpte dessa skor idag :) Skit tuffa och sköna. Hoppas på att våren ska komma ordentligt nu bara! Nya byxor blev det med :)



//contaa


så sant...

Kära fjortisar med gummisnoddar upp till era lår,

Och med äckligt flottigt och sönderfärgat hår.

Brun i ansiktet och snövit kajal,

ändå mobbar ni alla mulatter i sjal?

Era ansikten ser exakt ut som bajs,

ni är ungdommarna med no life.

Fundation och ett kilo puder,

är det kul att få uppmärksamhet som luder?

Era läppar med nåt kladd som kallas idomin,

Tror du att du är fin?

Ni skryter om erat senaste ligg,

ni blir beroende av er första munbloss cigg.

Nu måste ni ut och dricka eran alcoholfria cider.

Ni ska veta att jag, med er lider.. Eller kanske inte


18!

Äntligen har man fyllt myndig då 10 mars :)
I torsdags överraskade Erik, Josefine, Vickis och Marcus mig med en bussresa och vandring på torget med ögonbindel på, slutstation var Krog & Kompani där de bjöd mig på mat :) Inte nog med det så fick jag thaimassage i 60 min av dem! Ni är underbara <3

Av mamma fick jag tusen spänn, parfym och örhängen :) Sen ska vi åka en helg till Gbg och bo på hotell :) myspys<3
Av Lisa-Lotta fick jag en springform som var format som ett hjärta som blir perfekt till tårtorna på kalaset på söndag :) Nu sitter jag och väntar på vad pappa och Leo köpt till mig... spännande :)


Idag har jag vart hemma lite med Moa som vart lite febrig <3 Sen träffa jag Erik och Johan inne i stan en sväng.
 Igår fick jag va med på hennes barnkalas med 20 glada små tjejer(Y) verkligen underbart -.^ haha :) Är ju skit tuff som är Moas storasyster, haha. Blir man populär bland yngregenerationen. 

//Contaa


Söndag

Suttit och läst igenom halva körkortsboken idag (Y) Haft så himla tråkigt verkligen. Inte vart ute på hela dagen heller så ska ut och promenera en kort stund nu :) Imorgon blir det skola igen... Och det är fyra dagar kvar tills jag blir 18 :) På tisdag blir det halkbanan uppe på Kinnekulle ring också (Y)

//

3 Mars

Nu var det ett tag sen jag uppdatera här men har inte haft så mkt tillgång till internet :) vart ledig i 2 veckor ifrån skolan och pappa har inte gett mig internetet så mkt -.-

Idag fyller min lillsyster 6 år :) Och nästa onsdag fyller jag 18! :D Och så onsdagen efter det är det kusinen Johanna som blir 17 :) <3
 
Nu är sommarjobbet fixat med :) Min praktikplats (Cafe O Bar) frågade mig om jag inte ville jobba kvällar och helger hos dem, klart jag tackade ja. Perfekt! :)


Lillsyrran

Puss
Contaa


RSS 2.0