Soran Ismail

Får ju inte glömma att vi stötte på Soran på bussen till Skara i fredags!
Sjukt ballt, undra bara vad han gjorde på bussen till Skövde egentligen. Blev en tumme upp till han när vi klev av för att träffa Erik och Jisson (Y)
 När vi klev på i Lidköping glodde jag som faan, var ju inte helt nykter då heller.. hehe. Skulle ju tagit en bild.. skiit oxå


häärligt...

Det har vart en mys helg med vänner, party och TV :) Dock försvann 150 kr för mig och undrar vart dom tagit vägen...
Imorgon ska vi va i skolans restaurang och jobba. Sen efter ska halva klassen hjälpa Galejan och servera :) ska bli lite roligt.
 Idag började jag med teorikurserna på körskolan, längtar verkligen till körkortet! Kommer bli en kanonsommar nästa år, 18 år och egen bil (Y)


Puss på er

The real life is hard..

Nu har jag vänner som går bakom ryggen på mig.. och folk jag gillar vänder mig ryggen. Livet är hårt nu. Jag älskar de vänner jag har och ni betyder mycket för mig <3 och jag tolerarar inte personen som sticker knivar i ryggen på en!

...

Börjar om =)

Nu har jag börjat om på min blogg, tagit bort allt gammalt och in med det nya :)
Livet börjar äntligen bli lite ljusare kanske, gäller att lära sig av sina misstag. Idag är det inte så mkt att göra, var nog därför jag hamna här igen. Är ju inte den bästa på att skriva blogg direkt men kanske blir ändringar med det.
 Imorgon ska jag till mamma, hon har ju inget internet dock. Ska tvinga henne i veckan att det är på tiden hon skaffar det nu. Hon kan verkligen inget om datorer, vet ju inte ens vad XP är :P
 Det blir även att jobaa imorgon efter skolan, vi är några i klassen som fått ett litet serveringsjobb under kvällen. Det är perfekt så man får lite extra pengar i fickan nu när jag är luspank ungefär :P

Igår var jag med familjen och kollade på Flickan som lekte med elden, den var helt okej men den slår inte första filmen, Män som hatar kvinnor. Nu väntar jag bara på den tredje och sista filmen som nog kommer till jul :)
 Jag var även med de goa pöjkarna Erik och Marcus igår, knallade runt lite på stan, åt mat och fördrev tiden med prat :)

puss

RSS 2.0